Första inlägget

Det känns alltid konstigt att skriva första inlägget i en blogg. Minns att jag avskydde det under de år jag bloggade som yngre (var faktiskt en väldigt aktiv bloggare 2006-2011 typ och fick till och med kommentarer från Kenza i början när hon var okänd haha!).

Denna blogg ska mest fungera som en förlängning av min Instagram @ me.lody.s så att jag kan skriva mer utförliga inlägg om främst hudvård men även annat beauty-relaterat, astrologi, böcker, mitt liv osv.

Jag heter Melody, är 27 år och bor i Kalmar. Studerar till socionom + läser extrakurser, just nu positiv psykologi på University of Pennsylvania. Har världens finaste hund, familj och vänner samt älskar hudvård, träning, astrologi, böcker/serier/film. Värderar intersektionalitet inom feminism samt anti-rasism väldigt högt. Har en värksjukdom, psykisk ohälsa och är rätt introvert, sarkastisk och en övertänkare med starka åsikter. Har en fascination för sjuka skräckfilmer & parasiter, och älskar hip hop & mma. Samt avskyr spyor, blöta hårstrån och stora fåglar hehe.

Hoppas ni vill titta in här mer!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s